torstai 16. toukokuuta 2013

Uusi nettikauppatuttavuus - Nordic Feel

Löysin Tradedoublerin kautta minulle uuden verkkokauppatuttavuuden, Nordicfeel.fi:n. Verkkokauppa kertoo olevansa edullisempi ja parempi, kuin taxfree-myymälät ja myyvänsä vain aitoja tuotteita.

Verkkokaupassa näytti olevan esimerkiksi Tangle Teezereistä hyvin värivaihtoehtoja ja hinnaksi harjoille oli merkitty 15,50 euroa (tosin netistä voi kyllä löytyä vieläkin halvemmalla).


Nordicfeelin kautta on mahdollista tilata myös Victoria's Secret-tuoksuja ja voiteita, jotka ovat tietääkseni olleet Suomessa kiven alla. VS:n hintoja en osaa sen tarkemmin vertailla, muistaakseni niiden omassa myymälässä on ollut usein tarjous, jolla saa kolme body mist-tuoksua noin 20 eurolla. Nordicfeelin hinta vartalosuihkeille on 14,50 /kpl. 


Ehdin jo innostua, kun huomasin, että nettikaupassa on tuotemerkkeinä myös MAC! Pettymys oli kuitenkin suuri, kun huomasin, että tarjonta oli tälle merkille aivan minimaalinen. 

Clarinsia valikoimasta löytyi sen sijaan oikein kivasti. Erityisesti huomioni kiinnittyi poskipuniin ja löytyipä sieltä myös oma suosikkini Beaty Flash Balm, joka toimii erittäin hyvänä pohjustusvoiteena. Tässä tuotteessa oli myös selkeä hintaero Nordicfeelin eduksi verrattuna esim. Sokoksen verkkokauppaan (Sokoksella 45 euroa ja Nordicfeelillä 22,50 euroa).


Verkkokauppa lupaa toimittaa tuotteet 2-4 arkipäivässä ja yli 59 euron tilaukset ilman toimituskuluja. 

Mitäs mieltä sinä olet Nordicfeelin valikomasta? Entä hintatasosta?  

Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

3 kommenttia:

  1. ei ole ainakaan itselle tullut tuossa 2-4 päivässä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikohan mahdollista, että he ilmoittavat toimitusajan siten, että paketin käsittelyaika on 2-4 päivää ja tähän päälle postitus? Tietääkseni jotkin verkkokaupat näin tekevät, mikä on mielestäni kyllä kovin harhaanjohtavaa.

      Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka nopeasti tai hitaasti paketti sinulle sitten loppujen lopuksi tuli!

      Poista
  2. Hei. Itse tilasin Thierry Muglerin Alienin ja Dolce & Gabbanan the Onenin. Tilauksen luottokortilla torstaina ja tiista-iltapäivänä tulivat perille lähikauppaan noudettavaksi.

    Tuotteet vaikuttavat olevan aitoja ja alkuperäisiä.

    Tämän kokemuksen perusteella uskallan luottaa. Ainoa huono puoli on, etten löytänyt Diorin tuotteita miehille.

    VastaaPoista